Stilladsudlejning: Udlejning af stilladser der stræber højt

Har du brug for at leje et stillads i forbindelse med en større opgave for en kunde, og leder du efter en stilladsleverandør der går op i både kvalitet og sikkerhed, som tilbyder stilladsudlejning til konkurrencedygtige priser i b.la. Roskilde, København og hele Sjælland?

Så er du kommet til det helt rette sted.

Leje af stillads til entreprenører og andre erhvervskunder

Hos Barberens Stilladser tilbyder vi udlejning af stilladser til ethvert behov. Vores stilladsleje bliver flittigt benyttet af både mellemstore og store entreprenører, der ønsker en stabil og dygtig leverandør, som leverer stilladset til tiden i Storekøbenhavn, på Midtsjælland og i Nordsjælland. 

Vi udlejer også gerne stilladser til andre håndværkerfaggrupper.​

Hvad dækker vores stilladsudlejning over?

Vores stilladsudlejning dækker blandt andet over udlejning af: 

  • Totaloverdækning
  • Hejse

Hvad koster det at leje et stillads?

Det samme som det koster at bygge et hus eller skifte et tag, kan man sige.

For ligesom med prisen på så meget andet, afhænger prisen på stilladsudlejning i høj grad af, hvilket stillads du har behov for at leje, om det skal være med eller uden hejs, og hvor lang en periode du har behov for at leje stilladset.

Vi tilbyder dig et ganske uforpligtende tilbud med en pris der matcher din specifikke opgave.

Vi ville lyve hvis vi sagde vi var de absolut billigste i branchen, men når du sammenholder vores kvalitet af stilladser med prisen, er vi absolut konkurrencedygtige.

Vi vil levere et ordentligt stykke arbejde, og vi vil være sikre på at ingen sætter livet på spil, når de går på arbejde. Hverken dine kolleger, eller vores.

Vi leverer dine stilladser til tiden

Vi ved, at du er underlagt en stram tidsplan som der er blevet indgået med din kunde. Derfor sørger vi altid for at levere stilladser til aftalt tid og pris, så det ikke bremser byggeriet eller renoveringen ude hos kunden.

Vores stilladsfirma har eksisteret i mere end 25 år, og igennem al den tid har vi altid været kendt for at levere til tiden. 

Med mere end 30 dedikerede kollegaer, er vi desuden sikre på, at vi kan håndtere stramme deadlines og tage os af presserende behov.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen herunder og vi svarer tilbage på din henvendelse ligeså hurtigt som vi kan.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os

BARBERENS STILLADSER A/S

Fabriksparken 52

2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 71 42 46

E-mail: barberens@barberens.dk

CVR: 30578937

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.