Stilladsudlejning: Udlejning af stilladser der stræber højt

​Har du brug for at leje et stillads i forbindelse med en større opgave for en kunde, og leder du i den forbindelse efter et firma, der tilbyder stilladsudlejning i for eksempel Glostrup, Roskilde eller København? Så er du kommet til det helt rette sted.

Leje af stillads til entreprenører og andre erhvervskunder

Hos Barberens Stilladser tilbyder vi udlejning af stilladser for ethvert behov, og vores stilladsleje bliver flittigt benyttet af både mellemstore og store entreprenører, der ønsker en stabil leverandør, som leverer stilladset til tiden på Midtsjælland og i Nordsjælland. Vi udlejer også gerne stilladser til andre håndværkerfaggrupper.​

Hvad dækker vores stilladsudlejning over?

Vores stilladsudlejning dækker blandt andet over udlejning af: 

  • Totaloverdækning
  • Hejse

Hvad koster det at leje et stillads?

Vores priser på stilladsudlejning afhænger i høj grad af, hvilket stillads du har behov for at leje, om det skal være med eller uden hejs, og hvor lang en periode du har behov for at leje stilladset.

Vi udarbejder derfor gerne et ganske uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop din specifikke opgave. 

Vi leverer dine stilladser til tiden

Vi ved, at det er altafgørende for vores kunder at overholde de tidsplaner, som der er blevet indgået med kunderne. Derfor sørger vi altid for at levere de ønskede stilladser til tiden, så det ikke bremser byggeriet eller renoveringen ude hos kunden.

Vores stilladsfirma har eksisteret i mere end 25 år, og igennem al den tid har vi altid været kendt for at levere til tiden. Samtidig har vi over 30 ansatte, hvilket sikrer, at vi også kan tage os af presserende behov. 

Kontakt os i dag

Udfyld formularen herunder og vi svarer tilbage på din henvendelse inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os

BARBERENS STILLADSER A/S

Fabriksparken 52

2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 71 42 46

E-mail: barberens@barberens.dk

CVR: 30578937

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.