Murerstillads til leje for entreprenører og andre håndværkere

Lej et murerstillads hos os

Har du brug for at leje et murerstillads i forbindelse med et bygge- eller renoveringsprojekt for en kunde? Så lad os hos Barberens Stilladser hjælpe dig.

Hos os har du mulighed for at leje lige netop det murerstillads, som du har behov for, hvad enten det skal bruges i Glostrup, København, Roskilde eller et helt andet sted.

Vi udlejer typisk vores stilladser til entreprenører og andre håndværkere på Midtsjælland og i Nordsjælland.

Perfekt ved opmuring og renoveringer

Et svært stål-stillads, også kaldet for et murerstillads, anvendes både ved opmuring og ved renoveringsarbejder. Stilladset kan klare en belastning på 450 kg/m2 samt en punktbelastning på helt op til 300 kg.

Derudover er det op til to meter bredt, hvilket giver gode arbejdsbetingelser for dem, der skal gå på stilladset.

Netop derfor er et murerstillads også særligt velegnet i forbindelse med større renoveringer, og det er perfekt til totaloverdækninger. 

Udlejning af murerstillads med eller uden hejs

Vi tilbyder udlejning af et murerstillads enten med eller uden hejs alt afhængigt af, hvad du har behov for til opgaven. 

Vi har både en kombineret materiel- og personhejs med en kapacitet på op til 2.000 kg samt materielhejse i forskellige størrelser fra 200 kg til 2.000 kg. 

Du kan altid regne med os – vi leverer til tiden

Vores stilladsfirma har eksisteret i over 25 år, og vi har altid været kendt for at levere til den aftalte tid, og det er et ry, som vi er villige til at gå meget langt for at bevare. Det er nemlig meget vigtigt for os, at vores kunder får leveret deres bestilte stilladser til den aftalte tid, da det ellers kan forårsage forsinkelser hos kunden.

Vi har samtidig mere end 30 dygtige medarbejdere, der står klar til at levere og opsætte stilladset på din byggeplads, og vi har også mulighed for at rykke ud hurtigt, hvis der er tale om en presserende opgave.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris

Kontakt os gerne allerede i dag og få udarbejdet et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på leje af alle vores stilladser.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen herunder og vi svarer tilbage på din henvendelse inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os

BARBERENS STILLADSER A/S

Fabriksparken 52

2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 56 71 42 46

E-mail: barberens@barberens.dk

CVR: 30578937

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.